Smagfulde oplevelser til enhver lejlighed!

Bestil  på tlf.: ​​41 66 38 98

Eller kontakt os her​

Selskabslokaler til enhver festlig lejlighed

Søger du selskabslokaler i Videbæk, Skjern, Ringkøbing, har vi hos Restaurant Fru Madsen nogle spændende lokaler til alle festlige lejligheder. Skal du holde fest, og skal der være rigeligt med plads til dine mange gæster, kan vi huse op til 1.000 personer. Vi kan stå for det hele, så du ikke skal bekymre dig om hverken mad eller drikke, men blot nyde dine gæsters selskab. 

Hos os har vi de perfekte selskabslokaler til din næste fest. Vi kan huse store bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og meget andet. Vi har sågar mulighed for overnatning, og her er konferencelokaler, hvis der skal afholdes møder.

Book selskabslokaler med alt inkluderet

Hvorfor selv bekymre dig om alt fra mad, servering, lokaler og oprydning, når vi kan klare det hele for dig. Hos os kan du leje festlokaler med alt inkluderet, så din fest er i sikre hænder. Vi er en detaljeorienteret restaurant, der har stor erfaring med afholdelse af alle former for selskaber, hvorfor vi også kan levere en succesfuld fest for dig.

Vi har eget industrikøkken og tilbyder også mad ud af huset, hvis ikke du har brug for selskabslokaler. Vi leverer også ved særlige begivenheder som eksempelvis Mortensaften. Står du og mangler mad ud af huset eller selskabslokaler til fest, er vi garant for at levere varen.

Altid høj kvalitet og god service

Uanset om du bestiller mad ud af huset, eller om du vælger at afholde din fest i vores selskabslokaler, sørger vi for, at kvaliteten er i højsæde. Det gælder alt fra maden, som naturligvis laves fra bunden af dygtige kokke, til udsmykning af festlokaler samt serveringspersonale.

Er du interesseret i at se vores selskabslokaler, er du velkommen til at kontakte os for nærmere aftale. Vi kan kontaktes på telefon 41 66 38 98 eller skriv til e-mail info@fru-madsen.dk.

Mad til enhver lejlighed

HUSK - at vi ikke kun laver mad til de lidt finere lejligheder, med mange retter - vi tilbyder ligeledes catering af mere enkle retter, kromad som vi selv kalder det - til de lejligheder hvor der ikke behøves så meget pompt og pragt, men der stadig kalder på lækker hjemmelavet mad.

Vores lokaler

Vi råder over flere lokaler, der med fuld opdækning har plads til alt fra 20 til ca. 160 gæster.

Ved større arrangementer kan fritids-centerets gymnastikhaller stilles til rådighed her er der plads til ca. 600 gæster.

Restaurant Fru Madsen ApS

Videbæk Idræts- og Fritidscenter
Vestervang 28
6920 Videbæk

Kontaktoplysninger​

​Restaurant Fru Madsen ApS 

Videbæk Idræts- og Fritidscenter
Vestervang 28, 6920 Videbæk

Tlf.: 97 12 42 00

E-mail: info@fru-madsen.com

Åbningstider​

Mandag til Fredag   7.00-22.00

Lørdag - Søndag efter aftale.

Åbent - for alle

Husk at lokaler kan lejes uden forplejning fra vores køkken.