Smagfulde oplevelser til enhver lejlighed!

Bestil  på tlf.: ​​41 66 38 98

Eller kontakt os her​

Mad ud af huset af høj kvalitet

Hos Restaurant Fru Madsen i Videbæk tilbyder vi lækker mad ud af huset i Herning, Skjern og Ringkøbing. Vi har mange års erfaring med professionel catering til alle typer store og små selskaber. Vi har eget industrikøkken, hvorfra vores kokke skaber en menu, der er sammensat i samråd med dig efter dine ønsker. 

Alt bliver lavet fra bunden af friske og for så vidt muligt lokale råvarer. Leder du efter et cateringfirma, der kan levere en indbydende menu til dig og dine gæster, har vi et væld af tilfredse kunder, der har nydt godt af vores evner inden for mad ud af huset. 

Vi sørger for, at alt er pakket godt i den rette emballage, så maden holder sig varm - og så det hele er let at have med at gøre.

Bestil mad ud af huset i stedet for selv at stå med besværet

Hvorfor selv stå med alt besværet i forhold til mad, når du skal holde fest? Du kan ikke være der for dine gæster, og det er en stressfaktor uden lige. Vi leverer mad ud af huset, som er næsten klar til servering. 

Du skal ikke tænke på andet end at anrette det pænt samt skære lidt kød ud. Nemmere bliver det næsten ikke. Og vi kan strikke en menu sammen, som du er med til at skabe.​

Vi leverer også mad ud af huset til særlige begivenheder som eksempelvis Mortensaften, påskefrokost og meget andet. Om du skal holde stor fest som for eksempel et bryllup eller en konfirmation, er vi vant til at lave mad til mange personer. Vi bevarer det gode overblik, så du kan være nærværende, hvor det giver dig værdi.

Professionel og kvalitetsbevidst

Som professionelt cateringfirma, der årligt leverer mad ud af huset til mange forskellige selskaber, er vi yderst kvalitetsbevidst og punktlige. Vi har respekt for din tid og kommer derfor til aftalt tid. Med os som din cateringleverandør er der ingen grund til bekymringer.

Skal vi stå for maden til din næste fest, hører vi hjertens gerne fra dig. Du kan kontakte os for nærmere aftale på telefon 41 66 38 98 eller skriv til e-mail info@fru-madsen.dk.

Mad til enhver lejlighed

HUSK - at vi ikke kun laver mad til de lidt finere lejligheder, med mange retter - vi tilbyder ligeledes catering af mere enkle retter, kromad som vi selv kalder det - til de lejligheder hvor der ikke behøves så meget pompt og pragt, men der stadig kalder på lækker hjemmelavet mad.

Vores lokaler

Vi råder over flere lokaler, der med fuld opdækning har plads til alt fra 20 til ca. 160 gæster.

Ved større arrangementer kan fritids-centerets gymnastikhaller stilles til rådighed her er der plads til ca. 600 gæster.

Restaurant Fru Madsen ApS

Videbæk Idræts- og Fritidscenter
Vestervang 28
6920 Videbæk

Kontaktoplysninger​

​Restaurant Fru Madsen ApS 

Videbæk Idræts- og Fritidscenter
Vestervang 28, 6920 Videbæk

Tlf.: 97 12 42 00

E-mail: info@fru-madsen.com

Åbningstider​

Mandag til Fredag   7.00-22.00

Lørdag - Søndag efter aftale.

Åbent - for alle

Husk at lokaler kan lejes uden forplejning fra vores køkken.